Op dinsdag 12 november 2024 wordt het vijfde Nicolaes Tulp Symposium gehouden in Huis Vasari te Amsterdam. De avond wordt georganiseerd door de Amsterdam Medical Student Journal in samenwerking met het KNMG-district Amsterdam/Noord-Holland en de Stichting Martinus van Marum.

Voor deze avond kunnen geneeskundestudenten, artsen en artsen-onderzoekers hun onderzoek insturen. De jury’s selecteren de kandidaten die op de avond zelf hun onderzoek mogen presenteren en mee kunnen dingen naar één van de drie prijzen.

De Martinus van Marum prijs voor Geneeskunde van €5000,-, De Ontwikkelingsprijs KNMG District Amsterdam/Noord-Holland van €1500,- en de AMSj Onderzoeksprijs van €1000,-. Voor elke prijs zijn er criteria opgesteld die vereist zijn voor deelname. U kunt zich aanmelden voor één van de drie prijzen.

Het belooft een wetenschappelijk interessante avond te worden! Na de prijsuitreiking zal er een feestelijke borrel zijn voor de sprekers, toehoorders, bestuur en juryleden. Meer info vindt je op de nicolaes tulp pagina!

Meer informatie kan verkregen worden op de volgende websites: